Egyptisk bomull

Den deilige Egyptiske bomullen

Alle har hørt før om hvor god og deilig Egyptisk bomull er. Enten du har prøvd den eller ikke, tenker du sikkert høy kvalitet og dyre sengetøy når du hører ordene.

Men er det sant?

Når det gjelder kvalitet: Absolutt!

Som nesten alle andre planter, finnes mange genetiske varianter av bomull, hver med sine egenskaper. Egyptisk er spesiell fordi fibrene er lange or tynne, son gjør stoffet vevet av den sterk og myk. Også fordi fibrene er lange varer den lengre enn andre kortfibrete typer og får ikke nupper etter bruk og vask.

I tillegg, for å bevare disse egenskapene og bevare mest mulig av de lange fibrene, høstes mest parten av Egyptiske bomullen for hånd.

Når det gjelder pris: Ikke nødvendigvis!

Det koster selvfølgelig litt mer å produsere Egyptisk bomull, men til slutt er ikke prisforskjellen for deg som kunde stor.

Men den brukes til sengetøy og jeg syr klær…

Stemmer! Men den er like god å bruke til klær. Det finnes mange fabrikker i Egypt som produserer fine stoffer til bruk i klesindustrien, og det er de jeg jobber med for å gi deg den eksklusive muligheten å kjøpe Egyptisk bomull i Norge og sy deg og dine de deiligste plaggene.

Det finnes mange fine kvaliteter som brukes til klær…poplin…voile…skjortestoff…flonel…oxford skjortestoff…fløyel…velg og vrak!

Se mitt utvalg av stoff i Egyptisk bomull:

Egyptisk bomull stoff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *