Verdens Enkleste Topp - Fremhevet

Gratis mønster: Verdens Enkleste Topp

Click here for English version

Verdens Enkleste Topp Front

Cirka to måneder siden tok Cotton Candy over sysnappen (sanpchat kontoen til Vi Sygale Facebook gruppen, brukernavn: visygale) og laget en enkel topp fra to firkanter. Vi har nå lansert mønsteret som du kan laste ned gratis og kalte den for Verdens Enkleste topp og du kan få den her 🙂

Verdens Enkleste Topp Side

Mønster

Det er egentlig ikke et skikkelig mønster å snakke om her 🙂 Bare to firkanter som klippes basert på dine mål. Last ned mønstert her.

teknisk tegning

Stoff

Bruk lette flytende stoffer for å få det finest. Vevet viskose, silke, chiffon og lignende er perfekt. Det blir best hvis baksiden er ikke hvit.

For blusen jeg lagde brukte jeg vevet viskose med abstrakt print i rosa (som har hvit bakside så er ikke det beste valget kanskje men fortsatt brukbar).

Verdens Enkleste Topp Back

Resultatet

Personlig synes jeg at denne toppen var en av mine beste ideer ?. Den er behagelig å ha på os ser bra ut. Du kan til og med lage den av to tørklær som er store nok som jeg på bildet under. Og! den er så lett å sy.

Variajson med torklær

Hva synes du om toppen? Skal du sy den? Eller kanskje du har allerede sydd den? Fortell da i kommentarfeltet og tagg oss gjerne på sosiale medier og vis den frem ?.

Skal vi også lage Verdens Enkleste skjørt? 😉

  1. Jeg har laget en lik, bare at jeg klippet en oval i stedet for en firkant.
    Har forresten laget firkant-skjørt til en kjole. Det ble veldig fint 🙂 Du kan se den her: http://ingridsmiracles.blogg.no/1353144893_nyttrskjolen_er_ferdi.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *