Om oss

Oss er egentlig meg 🙂

Jeg heter Maria og jeg elsker å sy! Jeg elsker også å hekle, brodere, strikke og skape generelt.

Jeg har bodd i Norge i noen år nå og synes det er ikke et stort utvalg av stoff som tilbys her, særlig stoff til voksne; og det var fra denne «mangelen» at ideen til Cotton Candy var født. Hvorfor ikke tilby Norge fine stoffer til voksne OG i Egyptisk bomull? Og vet dere hva? Det er akkurat det jeg har gjort. Håper dere liker valgene mine og nyter de fine stoffene 🙂

I dag

I dag tilbyr Cotton Candy Egyptisk (og ikke Egyptisk) bomull, viskose og ull, lin og flere blandingen. Vi fører blant annet produkter fra kjente merke som Liberty of London, Lady McElroy og Merchant & Mills.

Vi har også noen sytilbehør som knapper, glidelåer, tråd osv.

Sykurs

Jeg arrangere ikke sykurs lenger på grunn av fulltidsjobb i tillegg til Cotton Candy. Men om du ønsker kurs med meg og kan samle en gjeng i et lokale eller få ditt kolake husflidslag til å arrangere noe med meg så er jeg mer enn villig, over hele Norge.

Mine prosjekter:

Har du lyst til å se hva jeg har sydd/heklet/strikket før? Ta en titt på en av disse:

Blogg

Facebook

Instagram

Hjelper gjerne med sy tips om noen trenger det, det er bare å skrive.

Tørre fakta:

Cotton Candy er eid av Cotton Al-Hayek.

Organisasjon nummer 919 397 608

Postadresse: Jørgens vei 14, 1386 Asker.

Lager/Besøksadresse: Skytterveien 200, 1386 Asker

(Vi er kun nettbutikk så har ikke åpningstider til publikum til vanlig, men skal ha noen «åpen-dager» av og til for å gi de som er interessert en sjanse til å se og ta på stoffene og kjøpe på stedet, hvor ofte vi gjør det avhenger av hvor mange kommer hver gang. Det er også mulig å komme på besøk mot tidsavtale)

e-post: contact@cottoncandy.no