Personvernerklæring

Hvem vi er

Vi er Cotton Candy, en virksomhet eid av Cotton Al-Hayek. Vår nettstedsadresse er: https://www.cottoncandy.no

Du kan ta kontakt med oss via e-post: contact@cottoncandy.no, kontaktskjemaet eller på telefonnummeret 95994197

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Konto

Velger du å oprette konto på cottoncandy.no, lagres brukernavnet, navnet, adressen(e), epost adressen din og telefonnummeret (hvis du velger å oppgi det) i vår database, samt en kryptert versjon av ditt passord (som vi kan ikke se).

Disse personopplysningene blir kun brukt til å fullføre bestillingine dine. Vi gir/selger dem ikke videre til tredje partier med mindre du har samtykket for det selv gjennom et tilbud på våre nettsider.

Velger du å handle som gjest, lagres samme personopplysningene som for konto oprettelse untatt brukernavn og passord som en del av din bestilling.

Kommentarer og Omtaler

Når du legger inn kommentarer eller omtaler et produkt på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til din IP-adresse og  nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontaktskjemaer

Alle kontaktskjemaer på vår nettside ber om ditt navn og din epostadresse. Dette er så at vi kan svare på din henvendelse.

Disse opplysningene lagres bare i epostene vi får når du bruker kontaktskjemaet. Kun butikkeieren har tilgang til disse.

Når du surfer nettsidene våre

Samler vi informasjon om:

  • Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av skatter og frakt

Sikkerhetslogg

IP adressen til gjest brukere, bruker ID til innloggede brukere, samt brukernav på inlogging forsøk blir lagret for å sjekke for ondsinnet aktivitet og beskytte nettsiden mot angrep.

Informasjonskapsler

For at denne nettsiden skal fungere som den skal, det kan hende vi plasserer informasjonskapsler (cookies) på din maskin. Les mer om informasjonskapsel og hvordan vi bruker dem her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Cotton Candy bruker disse leverandørene for innebygd innhold:

  • YouTube for innebygde videoer, les deres personsvernerklæring her.
  • polldaddy.com for spørreundersøkelser, les deres personsvernerklæring her.
  • Vi legger inn noen eksterne lenker i noen av blogg inleggene våre, det er eksterne nettsiden sin personvernerklæring som gjelder hvis du velger å klikke på disse lenkene.

Statistikk

Vi bruker Google Analytics for a samle statistikk om hvor mange besøker nettsiden vår hver dag, hvilke sider de ser på, hvor befinner de seg, og hvordan de kom til nettsiden (nettsøk, annonse, sosialemedier, osv)

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler personopplysningene dine kun med betalings- og frakttjenestene vi tilbyr på nettsiden.

  • Bambora for betaling med kort eller Vipps. Les deres personvernerklæring her.
  • PayPal for betaling med kort eller din PayPal konto. Les deres personvernerklæring her.
  • Posten/Bring for å levere varene du bestilte hjem til deg. Les deres personvernerklæring her.
  • Sucuri’s SiteCheck for å skanne mot potensiell skadelig programvare og finne sikkerhetsproblemer. Ingen personopplysninger er sendt til Sucuri, men det er mulig at Sucuri finner de du har publisert som for eksempel i kommentarer i løpet av skannen. For mer info, se Sucuri’s personvernerkæring.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Kontoopplysningene dine blir lagret så lenge du velger å beholde kontoen.

Handler du hos oss uten å oprette konto, lagres opplysningene dine i selve bestillingen i fem år. Bestillingen må bevares i fem år i følge reglene fra skatteetaten.

Legger du kommentar eller omtale på nettsiden, blir opplysningene lagret i ubestemt tid (til kommetaren eller omtalen er slettet).

Bruker du kontaktskjemaene eller returskjemaet, blir opplysningene lagret til henvendelsen er behandlet eller i maks. et år.

Sikkerhetslogg beholdes i 14 dager.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, omtaler eller har brukt et av kontaktskjemaene kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Hvem som har tilgang til informsjon

Kun butikkeieren og butikksjefen har tilgang til konto og bestilling informasjon.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker https på nettsiden vår, så all tilkobling mellom nettsiden og nettleseren din er kryptert.

Vi bruker også flere sikkerhet utvidelser som beskytter nettsiden mot angrep og beskytter derfor alt på nettsiden inkludert peronopplysninger.

I tillegg er all programvare jevnlig oppdatert med det siste og beste innen sikkerhet.

Våre rutiner for datalekkasjer

I tilfelle av reell eller mistenkt datalekkasje, tilbakestiller vi alle passord og sender bekjed til kundene våre om det. Butikken stenger ned til feilen er funnet og fjernet.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen