Besøk oss

Det er fint å ha muligheten til å bestille stoff på nettet uansett hvor du bor, men vi skjønner at det er også fint å se og ta på stoffene før du kjøper dem hvis du har muligheten til det også. Derfor er du hjertelig velkommen til å komme på besøk til oss på lageret vårt i Asker.

Cotton Candy sitt lager ligger på «Farmen»: Skytterveien 200, 1386 Asker. Når du kommer til skiltet lager/kontor, kjør mot kontor. Vi har ikke eget skilt enda men vi er bak porten over brua rett etter det hvite teltet 🙂

Vi har ikke faste åpningstider enda, men vil gjerne ha deg på besøk 🙂 Du kan se og ta på stoffene og kjøpe det du har lyst på der og da. Du kan betale med kort eller Vipps.

Har du lyst å komme på besøk på mandag, fredag eller lørdag, kan du avtale tid ved å fylle skjemaet under som før 😊.

Se utvalget vårt her.

Har du lyst til å komme på besøk? Ta kontakt med oss på contact@cottoncandy.no for å avtale tid, eller fyll inn skjemaet under (svarene går til samme epostadressen).

Velkommen til oss! 🙂

[contact-form to=»contact@cottoncandy.no» subject=»Besøk Oss»][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»1″][contact-field label=»Epost» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Når vil du komme på besøk? Dato (kun mandager, fredager og lørdager):» type=»date» required=»1″][contact-field label=»Tid:» type=»select» options=»12:00-13:00,13:00-14:00,14:00-15:00,15:00-16:00,16:00-17:00,17:00-18:00″][contact-field label=»Ekstra kommentar» type=»textarea»][/contact-form]