Sykurs

Nå tilbyr vi Sykurs!

Endelig har jeg gjort det! Lanserte sykurs hos Cotton Candy ?

Jeg elsker å lære bort det jeg kan, og elsker å møte andre som er sy-interesserte. Så håper virkelig at kurset blir et rom hvor dere lærer noe nytt og finner nye sy-venner.

Hva?

Jeg tilbyr to typer kurs:

1- Hallo maskin! er et sykurs til nybegynnere som har aldri sydd før eller som har sydd så lite at dere ikke er komfortable med symaskinen enda.

2- Hjelp! Fast stoff! (eller: Denne passer ikke!) er et sykurs til dere som har sydd litt og har kontroll over maskinene deres, men som føler at dere får det ikke helt til når dere syr klær i faste stoff, sliter med å velge størrelse, tilpasse mønsteret eller syr mest i jersey men har lyst til å begynne med fast stoff.

Hvor?

Kursene holdes på vårt lager i Asker: Skytterveien 200, 1386 Asker.

Men bor du langt unna og har lyst til å være med på en (eller flere) av kursene mine, er det bare å si ifra. Eller enda bedre: Finn andre rundt deg som er interesserte, så arrangerer jeg kurs i nærheten av deg ?

Når?

Kursene holdes på lørdager og starter i slutten av Oktober. Akkurat nå har jeg to «Hallo maskin» kurs og to «Hjelp! Fast stoff!» som går til slutten av November. Basert på interessen, skal det planlegges flere kurs til neste år.

Fortell meg mer!

Du kan lese mer om kurset på kursets produktside. Klikk på kursnavnet under for å gå dit:

Sykurs: Hallo maskin!

Sykurs: Hjelp! Fast stoff! (eller: denne passer ikke!)

Er det store grupper?

Nei. Hver kurs har maks. 10 deltakere. Målet er at alle får personlig veiledning for å få maks mulig ut av kurset.

Jeg vil være med! Hva gjør jeg nå?

Bare gå på produktsiden til kurset du ønsker og kjøp en, les infoen du får etter kjøpet godt, og dukk opp på dagen med syutstyret ditt ?

Tips gjerne venner og bekjente som kan være interessert ❤

Gleder meg til å se dere i Asker!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *