Minimarked på Sømrom

Få en smak av Cotton Candy på Sømrom i Oslo!

Lørdag 9.10 og søndag 10.10, finner du meg og noen av mine stoffer hos Tanja på Sømrom i Oslo: Tøyengata 36, 0578 Oslo. Bruket er åpent begge dagene fra 12-17 og vi gleder oss til å møte dere 🥰.

Oss, sa du? Ja! for jeg er nemlig ikke alene der. Vi er en fin gjeng av damer (og en mann) som driver med forskjellige ting. Les mer om eventet her.

Tar du med deg alt?

Nei…det er vanskelig å dra med seg 75 m2 av stoff og tilbehør og plassere det på et klippebord, selv et stort et som på Sømrom. Så jeg kommer til å velge noen stoffer av forskjellige kvaliteter. Tar også med meg nyeste boka til Mari Melilot: Plagg som passer perfekt.

Hva hvis stoffet jeg vil ha er ikke med?

Da må du si ifra på forhånd hvilke stoff du ønsker å se der og jeg skal gjøre mitt beste for å ta alle jeg blir spurt om.

Du kan også bestille som vanlig i nettbutikken og hente på Sømrom. Gratis frakt ved å velge Hent på Sømrom som frakt alternativ 😊.

Tar du med deg mønster og sytilbehør også?

Nei. Det blir for mye å holde styr på. Men hvis du vil ha noe mer enn stoff, bestill det gjerne på forhånd og jeg tar det med til deg. Tråd finner du sikkert hos Sømrom vis du trenger en farge som matcher stoffet.

Jeg gleder meg masse! Håper dere gjør det også! Vi sees! 💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *