Endringer for å tilpasse nye driften

Siden jeg har nå bestemt meg å drive kun med mønster, må nettsiden (og arbeidet) tilpasses til det.

Det første som skjer nå med en gang er at det blir igjen mulig å bestille McCall’s, Vogue og Butterick mønster. De fortsetter som bestillingsvarer som før, så det blir opp til 4 ukers ventetid. Men den nye leverandøren gjør at i 99% av tilfellene, venter du aldri lengre. Ingen av disse flere måneders episoder vi hadde før, og det er super bra!

I løpet av de neste få dagene blir det litt jobb på selve nettsiden.

 • Menyene endres
 • Kjøpsvilkårene oppdateres
 • Det blir ikke lengre mulig å hente på lageret (men jeg skal undersøke mulighten å få en henteboks/pakkeboks løsning).
 • For Burda, Simplicity og New Look kommer jeg til å oppdatere lagerbeholdningen og det blir ikke mulig å bestille mønster som ikke er på lager.
 • For McCall’s, Vogue og Butterick blir du mulig å bestille når som helst, men ventetid må påregnes. Du får beskjed når orden er fullført.
 • Fraktprisene blir justert litt for å dekke prisøkningen fra Posten/Bring.

Så kommer det en hel haug med nye mønster fra alle merker i løpet av de neste ukene/par månedene. Planen etter det er å utvide til mindre merker, f.eks. Merchant & Mills, Megan Nielsen, Cashmerette o.l, forslag er velkomne 😊

Til slutt så har jeg ambisjoner om å endre utseenden til nettsiden en dag, men vi får se når jeg får tid til det…

Håper dere støtter meg videre på denne reisen ❤.

 1. Hei Maria,

  Var lei meg for at du la ned stoffdelen av butikken din, men forstår at tida vi lever i er tøff. Støtter deg på å legge om til mønstre og ble begeistret da jeg så at du vil gå litt utenom de fire store. Jeg kjøper ofte mønstre fra utlandet, dyrt og deilig!
  Har prøvd et par ganger å sy fra Assembly line, men var ikke overvettes begeistret med passformen. Instruksen var bra!
  Men favoritten er Style Arc! Et hav av mønstre, chice, moderne, enkle slik skandinaviske kvinner liker det. Ikke så detaljerte instrukser, men nok for en som har sydd litt. Så det er mitt tips, go for Style Arc.
  Og Maria, takk for 6 meter Liberty cotton Lawn! En er allerede en sommerkjole, klar for den varme årstida. Lykke til med ditt!

  • Maria Hayek

   Takk for en fin melding Tove, skal absolutt se på Style Arc 🙂

 2. Pernille Toresdatter

  Jeg støtter tidligere kommentar og gleder meg også til muligheten for å få tak i indie mønstre i Norge, da jeg bestiller en del av dem fra utlandet per i dag. Jeg er veldig glad i Deer and Doe som har veldig gode mønstre med detaljerte beskrivelser og tegninger, og svært god passform. Jeg liker også True Bias, Christine Haynes, Tessuti Fabrics, Studio Calicot, Grainline Studio og Helens Closet Patterns. Har nettopp bestilt mønstre fra Atelier Jupe, Paradise Patterns og French Navy også og gleder meg til å teste dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *