Cotton Candy blir mønsterbutikk… Lagertømmingstilbud på alt annet!

Noen av dere så dette komme…jeg slutter med stoff og sytilbehør. Og Cotton Candy skal bli symønsterbutikk.

Planen er å kvitte meg med alt av stoff og sytilbehør før April, slik at jeg kan kvitte meg med lagerlokalet jeg leier.

Derfor er det nå 50% – 70% rabatt på absolutt alt!

Jeg er veldig takknemlig for alle bestillinger, anbefalinger og fine ord gjennom de 5 årene jeg prøvde å gjøre Cotton Candy til noe stabilt som kan vokse, men trenger hjelpen deres en gang til: Hjelp meg avslutte dette kapittelet uten store tap. Kjøp stoffene du liker, fortell andre om rabattene, spre ordet 🥰.

Det har vært gøy å drive Cotton Candy på fulltid, men jeg har sikkert gjort jobben til 5 personer uten lønn, jobbet i alle dagens timer, og føler meg 15 år eldre etter 5 år. Jeg velger derfor å skalere ned, redusere ugiftene, ha den sikkerheten å vite at jeg får (god) lønn hver måned for et arbeid jeg liker og synes er spennende og passe utfordrende, men som samtidig forventer kun 7,5 timer, 5 dager i uka og betaler til folketrygd og pensjon og helseforsikring og gir meg ferie og feriepenger. Jeg har lært masse fra Cotton Candy, men life’s too short 😉.

Håper dere blir med på neste kapittelet av eventyret, så ser vi om jeg klarer å lage Norge’s beste mønsterbutikk 🤓

  1. Torill Bull

    Heia deg, Maria! Veldig trist, men du gjør bare sååå klokt i å passe på deg selv!!! Ønsker deg masse godt og stor inspirasjon.

    Torill

  2. Frøydis Galåen

    Nå fikk jeg sjokk. Skulle innom for å sjekke om noen stoffer jeg ønska meg fortsatt var på lager. Så er det slutt på butikken i stedet 😢
    Jeg skjønner avgjørelsen din, og ønsker deg lykke til videre med hva du enn ønsker 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *