April_topp3

April Topp 3, Salg og andre nyheter

Da var April over, den føltes enda kortere enn Mars! Vi har fått inn (og lagt ut) noen strikket stoff, vi debuterte på Snapchat, vi åpnet lageret for besøk og mer til.

Jersey er her

Jepp! Vi har endelig lagt ut strikket stoff i nettbutikken. Vi tilbyr jersey, pique, interlock og lett strikk i mange fager, både ensfarget og med mønster.

Verdens enkleste bluse

Vi tok over «Vi sygale» Facebook gruppen sin Snapchat konto en dag, og jeg visste og fortalte litt om Cotton Candy sin vanlig dag, hvorfor jeg startet den osv., men også sydde en bluse i vevet viskose med print i rosa.

Verdens Enkleste Blusen

Jeg kaller denne blusen for «Verdens enkleste» fordi den er så lett å sy. Laget etter eget mønster som kommer snart i nettbutikken og skal bli gratis! Altid!

Og a propos sying. Du kan fortsatt stemme på dine favoritt mønster av disse 9 og velge hvilke skal filmes som syalong/syvideo.

Åpendager

Vi hadde noen rett etter påsken, men det var så få som kom at vi bestemte oss å ikke ha faste åpendager. Men dere er fortsatt hjertelig velkommen på besøk hos oss. Les mer om dette her.

Tilbud til bedrifter

Rabatter og tjenester for de som trenger mye stoff. Mer om dette her.

Topp 3

Norge er fortsatt veldig glad i blått. Her er Aprils topp 3 stoffer.

3. plass: Vevet viskose med blomster i navy blått (marineblått):

Vevet viskose med blomster

2. plass: Poplin med blomster offwhite/rosa/lilla:

Poplin i bomull mix med blomster

Vinneren på 1. plass er: Vevet viskose med orientalsk mønster i blått:

Viskose med orientalsk mønster

Som tar oss til siste nyhet som vi tror er også glad nyhet 🙂

Salg 🙂

Første uke hver måned skal bestselgere til siste måned ligge på salg. Men ikke bare dem, hvis en eller flere av de Topp 3 har farge varianter, legger vi dem også på salg. Kult, eller? 😉 Kjøp salget her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *