Simplicity Nyheter

324 Nye mønster fra Simplicity!

Ja, jeg lo «litt» bak med å få de nyeste møsntrene i nettbutikken… ikke bare Simplicity, det er mer eller mindre aller unntatt Burda. Delvis på grunn av tidsmangel, delvis fordi jeg var usikker om jeg kan selge McCall’s, Vogue og Butterick etter leverandør-endring.

Men nå, med stoffdelen av butikken borte, har jeg fått mer tid til å komme i gang igjen. Og i dag har jeg endelig kommet ajour med Simplicity. Alt som var publisert siden siste oppdatering til nå (ja, de publiserer enorme mengder med nye mønster!!!) er å finne i nettbutikken.

Leter du etter et eldre mønster fra Simplicity (eller et annet merke jeg fører) men finner den ikke i nettbutikken? Ta kontakt. Hvis den er fortsatt i sortimentet så har jeg den på lager.

Nye Simplicity konsepter

Adaptive

Simplicty introduserte en ny serie med mønster som er enklere å ta av og på med tanke på mennesker med nedsatt mobilitet eller handikap og folk som er innlagt på sykehus. Og noen artikler for å lindre smerte eller ubehag.

Style has no size

Eller stil har ingen størrelse. Dette er et initiativ for å ha flere modeller i flere størrelser som kan passe alle fra den supertynne til den mer frodige. Det finnes nå flere fine mønster som begynner nede på størrelse 32-34 og går hele veien opp til 50-tallet, noen opp til 64. Det er også ikke bare sekkete klær for å dekke det ene eller det andre, men fine flatterende fasonger. Sånn vil vi ha mer av 👍.

Da lar jeg dere kose dere med å bla i disse nyhetene som dere kan finne her, og begynner med å legge ut Burda sin vår/sommer 2023 kolleksjonen 🥰.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *